Toppbilde

Tekniske spesifikasjoner

Areal

Areal

Det er i dag mange forskjellige måter å angi størrelse på bygg. Derfor inneholder våre tegninger alltid mål oppgitt i BYA (bebygd areal), BTA (bruttoareal), BRA (oppvarmet bruksareal) og T-BRA (totalt bruksareal).

Bad

Bad

Alle bad leveres med dobbel veggkledning bestående av sponplater innerst og gips ytterst som standard. Denne løsningen ivaretar gode festemuligheter på alle badets vegger, og man står fritt med hensyn til valg av vegg- og gulvbekledning. Nøkkelferdig hytte kan man velge keramiske fliser til vegg og gulv ut i fra Familiehyttas tilvalgliste.

Badstue

Badstue

Badstue leveres med granpanel for kledning av vegger og tak. Trerister ­legges direkte på betonggulvet. Materialer til sittebenker og lister følger også med.

Byggesøknad

Byggesøknad

Mot et pristillegg kan Familiehytta AS være behjelpelig med både nabovarsel og byggesøknad. Nødvendige tegninger tilknyttet dette er inkludert i prisen på byggesettet. Dette er forøvrig inkludert i prisen på nøkkelferdige hytter.

Delevegger

Delevegger

Som innvendig kledning leveres det i tradisjon; ubehandlet tømmerpanel i stue (24mm) og ubehandlet furu skyggepanel (14mm) i resten av ­hytta. I trend leveres ubehandlet furu skyggepanel i hele hytta. Til badet leveres spon og gips, og keramiske fliser fra Familiehyttas tilvalgliste.

Dører

Dører

Alle innerdører leveres i ubehandlet heltre furu med 3 speil og sorte dørvridere. Terrassedør har brystning tilpasset stuevindu og lås på innsiden. Ytterdør er fullisolert med vindu. Isolert boddør leveres i samme utførelse som ytterdør, men uten vindu

Gulv

Gulv

Alle gulv unntatt entrè, badstue, bad og utvendig bod, leveres med 25 mm furugulv, isolert og plastet. Dette leveres foliepakket med riktig tørkeprosent.

Hems

Hems

Hemsen leveres ferdig isolert med panel, gulv, skillevegger, dører og trapp fra 1. etasje. Hemsen har en takhøyde på 1,89 m.

Himling

Himling

Alle himlinger i 1.etasje leveres med plast og isolert bjelkelag, og 14 mm ubehandlet furu skyggepanel. I badstue leveres granpanel. Etasjeskillet mellom 1.etasje og hems er sperrer i dimensjon 48 mm x 198 mm med 200 mm isolasjon.

Pipe

Pipe

Familiehytta kan levere pipe og peisovn fra Duo-serien mot pristillegg. Dette er forøvrig inkludert i prisen på nøkkelferdig hytte.

Reisverk

Reisverk

Utvendig og innvendig reisverk leveres ferdigkappet enkeltvis, og i seksjoner rundt vinduer og hjørner.

Takrenner

Takrenner

Det leveres sorte takrenner i stål med nødvendige oppheng og nedløp.

Terrasse

Terrasse

Terrassegulvet er i 28 x 120 mm trykkimpregnerte gulvbord, og rekkverket leveres lik hyttas trend- eller tradisjonsutførelse.

Utvendig bod

Utvendig bod

Utvendig isolert bod kan leveres til alle modeller som tillegg. Leveres som standard på kampanjemodeller.

Vinduer

Vinduer

Vinduene har trelags glass og er vakumimpregnerte. De leveres ferdig innsatt i veggmoduler, tilpasset annet reisverk. Vannbrett er montert over og under vinduene.

Yttertak

Yttertak

Isola sort shingel type skrå med sort forbordbeslag leveres på taket som standard. Torvtak med tilbehørspakke leveres mot pristillegg.

Yttervegger

Yttervegger

Alle yttervegger leveres med 200 mm Rockwool isolasjon, vindsperre, lufting og panel i hyttas utførelse ferdig kappet.