Innflytningsklare og prosjekterte hytter for salg

Er du en av dem som aller helst skulle tilbrakt sommeren i egen hytte på fjellet? Eller kanskje hatt en hytte allerede til neste jul? Da har vi en mye etterlengtet nyhet til deg: nå tilbyr vi nemlig flere innflytningsklare og prosjekterte hytter for salg. Ta en titt under

Innflytningsklare hytter

Osensjoen

Turufjell, Flå - innflytningsklar Osensjøen på tomt 23. Pris: kr. 3.950.000,-

Hytta har tre soverom, bad med badstue, stor stue med åpen kjøkkenløsning og romslig hemsstue med to hemsrom. Terrassen snor seg langs fronten av hytta og byr på mange lune sitteplasser.

Ved interesse, ta kontakt med Fredrik Hammarlund på 413 66 416

Se fullstendig annonse her

Rondablikk

(SOLGT) Turufjell, Flå - innflytningsklar Rondablikk på tomt 109. Pris: kr. 3.950.000,-

Hytta føyer seg blant de største og mest innholdsrike hyttemodellene i sortimentet til Familiehytta. Hytta har stuedel med åpen himling, kjøkken med separat og romslig spiseplass, tre soverom, to bad, hemsstue og to hemsrom. Vinkelutbygget i front sørger for rikelig med lys og luft til fellesarealene, og skaper samtidig flere lune uteplasser til familien. Hytta levers med utvendig isolert bod og overbygd inngangsparti med saltak.

Ved interesse, ta kontakt med Fredrik Hammarlund på 413 66 416

Se fullstendig annonse her

Furutangen opt

Mjuken, Trøndelag - innflytningsklar utvidet Furutangen på tomt C5 Pris: kr. 2 879 000,-

Furutangen er praktisk hyttemodell med plass til mange. Hytta er funksjonell med åpen stue- og kjøkkenløsning og disponerer i tillegg to soverom, to hemsrom, hemsstue, bad, utebod og overbygd terrasse. Med sitt romslige hemsareal finner barna raskt sitt favorittsted oppe i høyden; her finnes det rikelig med tumleplass for de minste. Eller for ungdommen som vil ha et rom for seg selv!Denne hytta er en utvidet modell av Furutangen med et ekstra toalett og større areal

Ved interesse, ta kontakt med Jim Karlsen på 932 70 803

Se fullstendig annonse her

Prosjekterte hytter

Furutangen

Turufjell - prosjektert Furutangen inklusiv tomt, pris kr fra. 2.820.000,-

Furutangen er praktisk hyttemodell med plass til mange. Hytta er funksjonell med åpen stue- og kjøkkenløsning og disponerer i tillegg to soverom, to hemsrom, hemsstue, bad, utebod og overbygd terrasse. Med sitt romslige hemsareal finner barna raskt sitt favorittsted oppe i høyden; her finnes det rikelig med tumleplass for de minste. Eller for ungdommen som vil ha et rom for seg selv!

Ta kontakt med Fredrik Hammarlund på 413 66 416 for fullstendig prospekt og informasjon