Toppbilde

Prisbeskrivelse

Familiehytta kan i samarbeid med sideentreprenører tilby ulike løsninger for oppsett utover leveranse av byggesettet. Her finner du en oversikt over hva de forskjellige alternativene innebærer. Alle leveransene forutsetter at grunnarbeid og fundamentering er ferdigstilt før vi kommer til byggeplassen. Stedlige krav utover våre leveransespesifikasjoner vil komme som et tillegg. Alle prisene er inkl. mva.

0a1867 5886f60fc8b94a3ca5f65a6461465959

Byggesett

Utvendig og innvendig materialpakke levert på byggeplass i henhold til våre tekniske spesifikasjoner og generelle betingelser. Reisverk og sviller leveres precut, hvor alle deler er godt merket og pakket i logisk rekkefølge med monteringstegninger.

0a1867 8a35efae6050479db4a634f69409fb19

Råbygg

Vi setter opp tett hytte ferdig panelt. Taket er tekket med shingel eller avtalt underlag for torv, og takrenner er montert. Terrasse er ikke montert. Materialer til terrasse og innvendig trevirke er inkludert.

0a1867 317be73f9a294aa1b4508767de528493

Elektroklar

Hytta er ferdig oppsatt utvendig. Innvendig er hytta isolert og plastet, reisverk for innvendige vegger er satt opp og gulvet på hemsen er lagt. Det er da klart for montering av skjult anlegg for rørlegger og elektriker. Materialer til terrasse og innvendig trevirke er inkludert. Peisovn og pipe monteres av kunde. Elektroklar leveranse leveres i samarbeid med FH Entreprenør.

0a1867 e30c1e9ff19c4e8eb67b247fe1bbe4e8

Nøkkelferdig

Hytta er ferdig og klar til bruk. Bygget leveres komplett med flislagt bad, baderomsinnredning, kjøkkeninnredning med hvitevarer og peisovn med stålpipe. Utarbeidelse og innsending av byggesøknad uten dispensasjoner, samt ferdigattest inngår i prisen. Nøkkelferdige prosjekter leveres i samarbeid med sideentreprenører som fakturerer kunde direkte for sine arbeider.

Byggesett Råbygg Elektroklar Nøkkelferdig
Komplett byggesett*
Råbygg montert
Tak tekket
Takrenner montert
Råbygg isolert
Råbygg plastet
Reisverk innvendig
Gulv lagt i 2. etg/hems
Gulv lagt i 1. etg
Elektroinstallasjon
VVS installasjon
Flislagt bad
Flislagt gang/entré
Kjøkkeninnredning
Baderomsinnredning
Badstueinnredning
Hvitevarer
Peisovn med pipe
Terrasse montert
Innsending av byggesøknad
Byggeleder i byggeperioden

Frakt
Byggesett leveres i hele landet mens oppsett kan tilbys fra Trøndelag og sydover. Prisene gjelder for alle leveranser inntil 25 mil fra vårt lager på Minnesund. Utover 25 mil gjelder følgende tillegg: Leveranse av byggesett kr. 700,- pr overskytende mil, elektroklar kr. 1.100,- og nøkkelferdig leveranse kr. 1.400,- pr overskytende mil. Spesielle fraktbetingelser gjelder for byggesett til Nord-Norge.

Grunn- og støpearbeider
Grunnarbeider, framføring av el og vann/kloakk til byggegruve samt støping av plate er ikke inkludert i ovennevnte priser og må ferdigstilles før vi starter vårt arbeid.

Snekkertjenester / oppsett
Når byggesettet har ankommet tomta står FH Entreprenør AS klar til å hjelpe deg med oppsett av din nye hytte. Selskapet har over 300 egne ansatte snekkere og flisleggere med spesialkompetanse på oppsett av Familiehytta. Firmaet har solid økonomi og gjennomføringsevne, og alt leveres til avtalt pris. Ved nøkkelferdig leveranse benyttes lokale rørleggere og elektrikere som i likhet med FH Entreprenør fakturerer kunden direkte for side arbeider. Skulle du ønske en totalentreprise kan vi levere dette mot 10% tillegg i nøkkelferdigpris.