Prisbeskrivelse

Familiehytta kan tilby ulike løsninger for oppsett utover leveranse av byggesettet. Her finner du en oversikt over hva de forskjellige alternativene innebærer. Alle leveransene forutsetter at grunnarbeid og fundamentering er ferdigstilt før vi kommer til byggeplassen. Stedlige krav utover våre leveransespesifikasjoner vil komme som et tillegg

Nøkkelferdig leveranse inneholder:

Komplett byggesett
Råbygg montert
Tak tekket
Takrenner montert
Råbygg isolert
Råbygg plastet
Reisverk innvendig
Gulv lagt i 2. etg/hems
Gulv lagt i 1 etg
Elektrointallasjon
VVS installasjon
Flislagt vegg og gulv bad
Flislagt gulv gang/entré
Kjøkkeninnredning
Hvitevarer
Baderomsinnredning
Peisovn med pipe
Terrasse montert
Innsending av byggesøknad

Hytta leveres komplett, ut fra kontrakt, og klar til bruk. Utarbeidelse og innsending av byggesøknad uten dispensasjoner, samt ferdigattest inngår i prisen. Nøkkelferdige prosjekter leveres i samarbeid med sideentreprenører som fakturerer kunde direkte for sine arbeider. For mer informasjon om nøkkelferdig leveranse - klikk her

Elektroklar leveranse inneholder:

Komplett byggesett
Råbygg montert
Tak tekket
Takrenner montert
Råbygg isolert
Råbygg plastet
Reisverk innvendig
Gulv lagt i 2.etg/hems

Hytta er ferdig oppsatt utvendig. Innvendig er hytta isolert og plastet, reisverk for innvendige vegger er satt opp og gulvet på hemsen er lagt, klart for montering av skjult anlegg for rør og el. Materialer til terrasse og innvendig trevirke er inkludert.

Råbygg leveranse inneholder:

Komplett byggesett
Råbygg montert
Tak tekket
Takrenner montert

Vi setter opp tett hytte ferdig panelt. Taket er tekket med shingel eller avtalt underlag for torv, og takrenner er montert. Terrasse og innvendig trevirke er ikke montert. Materialer til terrasse og innvendig trevirke er inkludert.

Byggesett leveranse inneholder:

Komplett byggesett

Utvendig og innvendig materialpakke levert på byggeplass i henhold til våre tekniske spesifikasjoner og generelle betingelser. Reisverk og sviller leveres precut, hvor alle deler er godt merket og pakket i logisk rekkefølge med monteringstegninger.

Frakt

Byggesett leveres i hele landet, mens våre alternativer for hytte-oppsett kan tilbys fra Trøndelag og sydover. Priser i denne katalogen gjelder for alle leveranser innenfor de fire fylkene som utgjør vårt hovedområde; Hedmark, Oppland, Buskerud og Telemark. Spør oss om pris på frakt til ditt byggested hvis utenfor vårt hovedområde.

Grunn- og støpearbeid

Grunnarbeider, framføring av el og vann/kloakk til byggegruve samt støping av plate er ikke inkludert i ovennevnte priser og må ferdigstilles før vi starter vårt arbeid.

Montasjetjenester/Oppsett

FH Entreprenør hjelper deg med oppsett av din nye hytte. Våre montører har spesialkompetanse på oppsett av byggesett levert av Familiehytta.