Oppstuguserien fra Familiehytta

I oppstuguserien har du fire flotte modeller å velge mellom. Her får du de tradisjonelle oppstuehyttene til en fornuftig pris.

Familiehytta - bilde

I oppstuguserien har du fire flotte modeller å velge mellom. Her får du de tradisjonelle oppstuehyttene til en fornuftig pris. Fra den romslige loftstua mot utgangen til den overbygde balkongen; her kan du innta morgenkaffen med vidt utsyn til fjorden og fjellene. Med genuint håndtverk i hver detalj danner disse hyttene grunnlag for nye minner til glede for både nåværende og kommende generasjoner. Oppstuguserien er flaggskipet i Familiehyttas sortiment – store, arealeffektive hytter bygget på norske tradisjoner. Loftetasje med både stue, soverom og bad gjør hyttene utmerket som familie- og generasjonshytte.

Våre hyttemodeller i Oppstuguserien

Hovedbilde av Nordlyshytter FH 100 Trysil 1

oppstuguserien

FH 100 Trysil

Størrelse (T-BRA): 90,2 m2
Antall sengeplasser: 8-10
Pris nøkkelferdig: 1.999.000,-

Se mer

Hovedbilde av Nordlyshytter FH 135 Hafjell 2

oppstuguserien

FH 135 Hafjell

Størrelse (T-BRA): 112,4 m2
Antall sengeplasser: 8-10
Pris nøkkelferdig: 2.249.000,-

Se mer

Hovedbilde av Nordlyshytter FH 155 Synnfjell 3

oppstuguserien

FH 155 Synnfjell

Størrelse (T-BRA): 109.6 m2
Antall sengeplasser: 8-10
Pris nøkkelferdig: 2.199.000,-

Se mer

Hovedbilde av Nordlyshytter FH 186 Kvitfjell 4

oppstuguserien

FH 186 Kvitfjell

Størrelse (T-BRA): 136.7 m2
Antall sengeplasser: 11 eller flere
Pris nøkkelferdig: 2.399.000,-

Se mer

Tilvalg og tilpassing

Ønsker du å tilpasse en av våre modeller i Familie- og Panoramaserien er dette mulig på mange områder. Selv om vi i Familiehytta har brukt mange timer på å tenke gjennom, utvikle og optimalisere modellene vet vi at det er kunder som ønsker sin egen stil.

Les mer

Tekniske spesifikasjoner

Alle våre hytter er bygget etter lovpålagt TEK 10 standard. Dette innebærer at vi planlegger, prosjekterer og utfører leveranser ut fra hensyn til god visuell kvalitet, universell utforming og tekniske krav til sikkerhet, miljø og energi. Her finner du detaljert teknisk informasjon om våre leveranser. Se Familiehyttas tekniske spesifikasjoner

Les mer

Trend eller tradisjon?

Moderne eller tradisjonelt? Det finnes forskjellige smaker når det gjelder stil på hytter, derfor leveres alle våre hyttemodeller i både Trend og Tradisjon utførelse til samme pris.

Les mer