Livet på Jahrehagen

Ja, det er absolutt mulig å bli fullstendig bergtatt av et sted. Og det tok ikke mange timene heller før vi virkelig fikk smaken på det gode livet ved sjøen. Jahrehagen er kanskje Staverns hittil største hyttesuksess. Snart er 60 hytter ferdig bygget og tatt i bruk. Nå kan du sikre deg hytte blant de siste 10 tilgjenglige tomtene med nærhet til kystlivet.

Glade dager i Sør

Da Aage og kona var på utkikk etter hytte for knappe to år siden, var det særlig to ting som stod øverst på parets ønskeliste; nærhet til Stavern sentrum og nærhet til datter, svigersønn og barnebarn. -Hyggelige priser på tomt og hytte spilte selvfølgelig også et pluss, forteller Aage.

Paret, som tidligere eide bolig i Stavern, tilbringer idag seks måneder på hytta før de igjen vender snuten mot sydligere strøk i Spania. –Nå har vi bodd på hytta i ett år, og stortrives, forteller paret. Vi vil nesten si at den overgår forventningene. Spesielt fornøyd er vi med den praktiske innredningen og hyttas størrelse. Den er akkurat passe stor for oss!

Selv om hytta ble levert nøkkelferdig innrømmer paret at det også har blitt noen påkosntinger i ettertid. For når Aage og kona ikke tilbringer tiden i Spania, bruker paret mye tid i den velholdte hagen. -Det skal dekoreres med prydbusker, bærbusker, fruktrær og videreutvikles med drivhus, vedskjul og paviljon. Også skal vi etterhvert innrede bad nummer to og beise hytta og garasjen, fortsetter han. Nok å gjøre med andre ord! Men vi liker hagearbeid, så det ser vi på som kvalitetstid.

DSC02251 1
DSC02235 1

Det enkle livet ved sjøen

Jahrehagen er ikke bare et sjarmerende lite sted, men det hviler en unik stemning over hele hytteområdet som vanskelig kan beskrives med ord. På gresseplenen har barna funnet seg godt til rette med hagespill i alle slags former og fasonger. Fargerike drager svever på vindkastene fra sjøen og det dufter av grillmat, sjø og markblomster. Ute henger det klesvask til tørk i sommersolen. Kan du tenke deg noe bedre?

Når du kjøper hytte på Jahrehagen blir du automatisk del av et sameie med tilgang til fritidsaktiviteter til glede og nytte for barn og voksne i alle aldre. Hytteområdet har etablet begrepet play in - play out som i teorien innebærer at barna og ungdommen ikke behøver å kjede seg i ferien. Området imponerer blant annet med minigolf, sandvolleyballbane, utendørs treningsanlegg, svømmebasseng og klatreanelgg for de minste. Alle kjøreveier inne på området blir brede, fine og asfaltert samt at det blir etablert bommer til fordel for hytteeierne og deres gjester.

At drømmende hytteeiere flokker seg rundt dette sydende hytteparadiset er kanskje ikke så overraskende, for det er sjelden at slike unike kystperler kommer for salg ved Skagerak. Drømmen om sommer og sol, forfriskende bad og lyse sommernetter er kanskje nærere enn du tror!

DSC02307 1
DSC02210 1

Med kystlivet som nærmeste nabo

Via kyststien er det kun en kort sykkeltur til "Norges smilehull", Stavern - en unik og ekte liten by ved havet. Ytterst få steder ved Skagerrak kan by på et så stort mangfold av kulturbegivenheter, skjærgårdsopplevelser, arkitektur og vibrant bymiljø som denne byen. Stavern er vakker fra naturens side, men stedet har også en rik historie. Sentrale Stavern imponerer med sine kritthvite trehus, og det gamle festningsområdet med sine vakre frodige små parker rundt og inne på festningsområdet. På knausene rundt byen og langs fjærsteienene finnes det mange flotte turmuligheter.

Du skal ikke ha vært lenge i Stavern før noen vet å fortelle deg om det meteorologiske fenomenet som sørger for hele 200 soldager i året. Om sommeren koker Stavern som en sydlansk, sydene gryte. Vår og høst sjarmerer ofte med solblanke dager hvor hav og himmel ligger kinn mot kinn. Da er det også godt å vite at Staverns mange strender ligger spredt i alle himmelretninger, slik at du alltid finne en strand i le hvor du kan ligge og nyte det beste den norske sommeren har å by på. Det er heller ikke lang kjøretur til Nevlunghavn og Helgeroa, kjente perler i Brunlanes.

IMG 0015 1
IMG 0072 1

Kyststien strekker seg hele 35 km, og gir mange spennende muligheter for en friluftsentusiast.

IMG 0073 1
MG 0124 1

Hyttene

Det gode hytteliv handler om å lade batteriene, komme i nærkontakt med naturen og oppleve små, elskverdige øyeblikk vi alltid vil lengte tilbake til. Det er nettopp på hytta vi tilbringer tid for å finne ro i sjela og nyte feriedagene - langt bort fra hverdagens mas og byens støy.

For prosjektet på Jahrehagen kan du velge fritt av Familiehyttas sortiment, så lenge hytta ikke fraviker områdets karakter og tilfredsstiller reguleringsbestemmelsene. Hytta leveres da komplett med fliser på bad, baderomsinnredning, kjøkkeninnredning med hvitevarer og peisovn med stålpipe. Alt ferdig montert. Nøkkelferdige prosjekter leveres i sammarbeid med lokale sideentreprenører.

Du står selv fritt i å velge farge på hytta, men valget er begrenset til noen få farger for å stå i stil til hverandre og omgivelsene rundt.

DSC02244 1

Ønsker du mer info
om våre hytter? 

Ta kontakt med vår hyggelige selger:

Gro Anita Sagen
gsa@familiehytta.no
917 51 559

DSC02219 1
DSC02229 1
DSC02260 1
MG 0556 1
MG 0311 1
MG 0408 2
Skjermbilde 2019 07 10 kl 14 51 05

Ønsker du mer informasjon om tilgjengelige tomter på Jahrehagen? Ta kontakt med Jahrehagen her