Hedmarksvidda hyttegrend

Dypt inne i Hedmarksskogen, på naturskjønne Budor, finner du Hedmarksvidda hyttegrend. Her bygger vi hyttene i pakt med naturen.

I Hedmarksvidda hyttegrend kommer du langt vekk fra byens jag. De som eier hyttene i her vil få naturen tett på og vil kunne glede seg over opplevelsene naturen kan gi. Velkommen inn i til skog og vidde.

2 T5 A4619 2
2 T5 A4641

Budor skianlegg

Budor skianlegg er et flott skianlegg for hele familien. Området er oversiktlig og spesielt tilrettelagt for barn og ungdom. Skianlegget ligger 300 meter fra Budor Gjestegård og er et paradis for slalåm, snowboard og kjelkeaking.

2 T5 A6757 2
2 T5 A6779 2

Langrenn - mil etter mil

Budor er et utmerket sted for langrenn, med over 300 km oppkjørte løyper inkludert Løiten Almenning og Vang Almenning. I skitrekket på Budor er det mulighet for utleie av langrennsutstyr. Med velpreparerte løyper er det noe for hver smak. Løypene blir hyppig brukt av alt fra familier til toppidrettsutøvere.

140217 Budor 01
IMG 2530
IMG 20191231 153007

Sommer på Budor

Det er mange muligheter for å nyte naturen også om sommeren på Budor. Her finner du fine stier og veier som du kan gå og sykle. Eller ta deg en dukkert i et av vannene i området.

2 T5 A4586
DSC04233
DSC04226
2 T5 A4854 2

Meld interesse

Meld din interesse og få mulighet til å bli med på forhåndsalget. Snart lanserer vi Hedmarksvidda hyttegrend og mange har meldt sin interesse for allerede. De som har meldt sin interesse vil få mulighet til å kjøpe sin tomt og hytte før vi lanserer prosjektet for markedet.

For spørsmål ta kontakt med Fredrik Hammarlund, 413 66 416, fha@fhgruppen.no

Les mer om Hedmarksvidda Hyttegrend her>>

Velg din tomt og hytte

På Hedmarksvidda hyttegrend kan du velge mellom fem forskjellige hytteleverandører fra FH Gruppen. Hver hytteleverandør får hvert sitt tun for sine hytter. Fin den hytta som tiltaler deg mest og velg en tomt. Eller om du finner den fineste tomta og bygger aktuell hytte på den. Mulighetene er mange og valget er ditt.

Familietunet

De tradisjonelle hyttene til Familiehytta, med et tidløst norsk preg, gjør sitt til å skape en behagelig atmosfære i hyttene. Her får du gode rom for hele familien til svært gode priser. I Familietunet vil hyttene fra Familiehytta gli inn i omgivelsene med sin forsiktige fremtoning.