Hytte i naturskjønne omgivelser

Synne og familien lever travle bydager på Berg i Oslo. Ønsket om snørike hyttehelger, vinteraktiviteter og brettspill med fyr i peisen satte startskuddet for fjellhytte i naturskjønne Trysil. -Vi har brukt hytta fire helger nå, og er svært fornøyde. Med noen få tilpasninger var Hafjell perfekt for vårt behov, og ikke minst i terrenget den skulle bygges på.

Hyttehelg; langrenn, slalåm, god mat og familieunderholdning står for tur. Venner og bekjente ønskes som vanlig varmt velkommen for overnatting og besøk hos familien Gillebo. -Vi er svært sosiale og ønsket derfor hytte med mange soverom og åpne planløsninger, forteller Synne. Vi er ekstra fornøyde med at vi valgte å bygge hems også over stuedelen, noe som ga oss totalt seks soverom. Trippelvinduene på hemsrommet gir rikelig med lysinnfall til oppstuen og er dessuten et nydelig sted å våkne.

Synne går under instagramnavnet @symagi78 hvor hun til stadighet publiserer inspirerende bilder i og utenfor hytta. Under kan du se et utvalg bilder av hytta til familien i Trysil.

5P3A0989

Lett å trives

Sjenerøse vindusflater slipper naturen og lyset inn til store, men likefullt lune oppholdsrom. Den stilfulle trappen fører videre opp til den romslige oppstuen.

5P3A1016
5P3A0978
5P3A0958
5P3A1004
5P3A1012
5P3A0998

Trippelvinduer på hemsrommet

Å våkne til et panorama av snødekte fjell gjør enhver morgenstund unik og særegen. Trippelvinduer kan fås som tilvalg.

5P3A0993
5P3A0984