Alternativ tekst

Tradisjonelt eller moderne?

Ja, for det er ikke bare innsiden som teller. Hyttas ytterkledning er et spørsmål om stil, personlighet og omgivelser. Dessuten må man også ta hensyn til kommunenes reguleringsplan for området. Våre hyttemodeller kommer i to utførelser; TREND og TRADISJON. Stilartene lar seg også kombinere.

Tradisjon

TRADISJON

TRADISJON-hyttene leveres med smårutete vinduer og en kombinasjon av stående og liggende villmarkspanel utvendig. Innvendige vegger leveres med liggende tømmerpanel i stue og kjøkkendel. resten av hytta leveres med liggende skyggepanel. Ytterdøren leveres fiskebeinsmønstret med skråstilt vindu. Vinduer og ytterdører leveres hvitmalt.

Tradisjonsvinduer

Her leveres tradisjonelle smårutete vinduer med løse sprosser. Vinduene har isolerglass med argonfylling og er innsatt i veggmoduler tilpasset annet reisverk. Vannbrett med beslag er montert over og under vinduene. Alle vinduer kan åpnes.

Trend

TREND

Våre TREND-hytter har store panoramavinduer og stående slettpanel utvendig. Alle innervegger leveres med liggende skyggepanel. Ytterdøren leveres med 3 vinduer. Vinduer og ytterdører leveres hvitmalt.

Trendvinduer

Her leveres store panoramavinduer med tverrgående løse sprosser. Vinduene har isolerglass med argonfylling og er innsatt i veggmoduler tilpasset annet reisverk. Vannbrett med beslag er montert over og under vinduene. Alle vinduer kan åpnes.