Bilde av hvordan man kan bygge en hytte

Bygge hytte

Bygg selv, gjør mye selv, gjør litt selv eller flytt rett inn i nøkkelferdig hytte. Å bygge hytte kan for mange synes som en ufarbar vei. Hyttelivet skal, i likhet med byggeprosessen, begynne med gode opplevelser. Familiehytta setter derfor sin stolthet i å gjøre prosessen så enkel, ryddig og forutsigbar som mulig – enten du ønsker å gjøre mye eller deler av byggearbeidet selv.

Å bygge hytte er en investering i livskvalitet. Det er nettopp på hytta vi tilbringer tid for å finne ro i sjela og nyte feriedagene – langt bort fra hverdagens mas og byens støy. Våre hytter spenner over et vidt spekter av størrelser og stiler – enten du drømmer om hytte i variert skogsterreng eller alltid har gått med tanker om hvite, uforstyrrede løyper på fjelltoppen. Sommer som vinter; nordmenn verdsetter hyttelivet mer enn noen andre.

Går du med hyttedrømmer er vi mer enn gjerne behjelpelige med inspirasjon og råd i jakten på drømmehytta. Vi leverer hyttene både som byggesett, utvendig oppsett eller nøkkelferdige. Se vårt utvalg av hyttemodeller digitalt, eller bestill vår innholdsrike hyttekatalog hjem i posten, helt fraktfritt.

Bygget hytte på fjellet

Synne og familien lever travle bydager på Berg i Oslo. Ønsket om snørike hyttehelger, vinteraktiviteter og brettspill med fyr i peisen satte startskuddet for fjellhytte i naturskjønne Trysil. -Vi har brukt hytta fire helger nå, og er svært fornøyde. Med noen få tilpasninger var FH 135 Hafjell perfekt for vårt behov, og ikke minst i terrenget den skulle bygges på.

Et sosialt fristed
Hyttehelg; langrenn, slalåm, god mat og familieunderholdning står for tur. Venner og bekjente ønskes som vanlig varmt velkommen for overnatting og besøk hos familien Gillebo. -Vi er svært sosiale og ønsket derfor en hytte med mange soverom og åpne planløsninger, forteller Synne. Vi er ekstra fornøyde med at vi valgte å bygge hems også over stuedelen, noe som ga oss totalt seks soverom. Trippelvinduene på hemsrommet gir rikelig med lysinnfall til oppstuen og er dessuten et nydelig sted å våkne.

Synne beskriver byggeprosessen som utelukkende god og påpeker at Familiehytta gir mye hytte for pengene. – Vi fikk tett og god oppfølging både før, under og etter oppføringen av hytta. Synne går under instagramnavnet symagi78 hvor hun til stadighet publiserer inspirerende bilder i og utenfor hytta.